Info om Credits VISA

Info om Credits VISA

Credits VISA er et kredittkort som tilbys gjennom den norske finansieringsinstitusjonen BB Finans. Selskapet er blant annet populære for sine forbrukslån og refinansiering, men har også et godt kredittkort til det norske markedet gjennom Credits VISA. Blant annet kan du med dette kredittkortet kose deg med massevis av rabatter og fordeler, som at reiseforsikring er inkludert i kortet, i tillegg til at det er ett hundre prosent gebyrfritt.

Betingelser og priser

Når det gjelder betingelsene for Credits VISA, så ser de slettes ikke så ille ut. Som nevnt innledningsvis er dette et kredittkort som er fullstendig blottet for gebyrer. Du betaler altså ikke for bruk av kortet, ikke for å eie det, og heller ikke for å gjøre uttak i minibanker. Perfekt når du ferierer utenlands! Dessuten kan du søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, slik at man kan få et romslig kredittkort med Credits VISA.

I tillegg til dette så har kredittkortet en relativt lav effektiv rente på 21,85 prosent. Det gjør at det neppe er noen krise dersom du skulle gå noen dager over tiden hva nedbetalingen gjelder, selv om den rentefrie nedbetalingsperioden er på solide 51 dager.

Fordeler med kredittkortet

reisekranken-verteiler-grafik-dataCredits VISA er et kredittkort fullstappet med fordeler. Vi kan begynne med å nevne den inkludere reiseforsikringen, som også omfatter en avbestillingsforsikring. Svært gunstig når du skal ut på ferie. Videre så får du også tilgang til et omfattende rabattprogram, der du får opp mot 20 prosent rabatter på alt fra hotell, sportsutstyr og bøker til alt mulig annet rart i norske nettbutikker. Også skal vi heller ikke glemme den store fordelen i at kredittkortet er gebyrfritt.

Søke om Credits VISA

Du søker enkelt om kredittkortet Credits VISA på nettsidene til BB Finans. Det tar deg bare et par minutter å fylle ut søknaden, og forhåpentligvis vil da kredittkortet dukke opp i postkassa innen 3 til 7 dager. For å søke om Credits VISA må du være minst 18 år gammel, men utover dette er det ingen kompliserte søkekrav. Det lønner seg dog å ha «plettfri vandel» når det kommer til økonomien!

Comments are closed.