Info om Cresco Car Premium

Info om Cresco Car Premium

Cresco Car er et populært kredittkort som tilbys av selskapet Cresco, som for øvrig er et underselskap av den norske banken DNB. Dette kredittkortet er først og fremst beregnet på forbrukere som kjører mye bil og fyller mye drivstoff, men kan også være gull verdt for alle andre som ønsker å utnytte de moderne fordelene som ligger i et slikt kredittkort. Blant annet kan vi innledningsvis nevne solide bonuser både på drivstoff og annen shopping, i tillegg til en rekke andre fordeler.

Betingelser og priser

d6e7bc44feb1613d041d5385e5745b10_XLBegynner vi med å se på betingelsene til Cresco Car, så er det ikke disse som gjør at dette kredittkortet er det foretrukne blant mange nordmenn. For det er kredittkortets fordeler og bonuser som gjør det attraktivt, og ikke de lite hyggelige betingelsene.

Dette mener vi fordi den effektive renten er på høye 32,90 prosent, mens den rentefrie nedbetalingsperioden kun er på 45 dager.

Uansett er ikke dette veldig relevant da man gjennom å utnytte kortets bonuser uansett vil betale tilbake det man har brukt før disse dagene har passert.

For øvrig er maksimal kredittgrense for Cresco Car 75 000 kroner. Dette er noe lavere enn hva du får hos enkelte konkurrenter, men som vanlig brukskort vil det være nok for de aller fleste.

Det påløper ikke gebyrer ved bruk av Cresco Car, men ved uttak i minibank må du regne med å betale 1 prosent av uttakssummen – pluss 30 kroner.

Fordeler med kredittkortet

Creso Car er et kredittkort med mange fordeler. Den største fordelen ligger i drivstoffbonusen, som er på 3 prosent av pumpeprisen uavhengig av hvilken stasjon du fyller tanken hos. Dette gjelder bensin og diesel over hele verden. Rabatten er dog maksimalt 1500 kroner per kalenderår, men bonusen er uansett god. I tillegg til dette sparer du 1 prosent på alle andre kjøp over hele verden, uansett butikk og bransje. Fordelen med denne rabatten er at det ikke ligger inne noen øvre sparegrense.

Søke om Cresco Car

Du søker enkelt om kredittkortet gjennom nettsidene til Cresco. Der kan du også se på de andre tilbudene fra Cresco – kanskje finner du et annet kredittkort som passer deg bedre. Uansett, når du har bestemt deg for å søke, så må du først sjekke at du oppfyller søkekriteriene. I praksis innebærer det bare at du må være minst 20 år gammel, og at du ikke har betalingsanmerkninger eller lignende grums på navnet ditt.

Comments are closed.