Ikano Visa

Ikano Visa

Har du kjennskap til Ikano Bank? Det er slettes ikke sikkert, ettersom dette så absolutt ikke er en av landets største banker. Men når vi forteller deg om forhistorien til banken, så vil de fleste allikevel ha et forhold til banken – for Ikano Bank ble startet opp i 1991 av en svensk familie som tidligere har gjort suksess med en annen bedrift, nemlig IKEA. I dag har de to selskapene samme eiere, og mens IKEA er gode på møbler, så er Ikano Bank eksperter på kredittkort og andre lånetjenester. Her får du et gunstig kredittkort med mange bruksområder!

Effektiv rente og kredittgrense

Ikano Bank med sitt kredittkort, som for øvrig heter Ikano Visa, tilbyr et veldig gunstig kredittkort både hva kredittgrense og effektiv rente angår. Du kan søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, noe som stemmer med hva resten av bankene i markedet kan tilby deg, men den virkelig positive siden ligger i den effektive renten. For den er på habile 19,46 prosent, noe som gjør at Ikano Visa er et velegnet kort for kredittbrukeren. Med dette kredittkortet kan du utsette betalingen i flere måneder og gjøre en sakte nedbetaling uten at det behøver å koste skjorta.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 518.

Bonuser, rabatter og cashback

Ikano Visa er kanskje det kredittkortet i Norge med det mest omfattende tilbudet både når det gjelder cashback, bonuser og rabatter. For å ta det første først, så tilbyr Ikano Visa cashback på 1 prosent når man handler noe i norske dagligvarebutikker, eller når man fyller bensin på en hvilken som helst bensinstasjon. Velger du Shell får du en ekstra prosent, og hele 2 prosent cashback. Videre så tilbyr også Ikano Visa faste rabatter hver eneste måned, der man får en utvalgt bransje igjennom hele året. I august 2015 får du for eksempel 10% på musikk og bøker, mens det i mars er 7% på sport og fritid.

Man sparer også penger på netthandel med Ikano Visa. Kredittkortet gir deg tilgang til et eget bonusprogram som heter fordelsportalen, der man sparer penger på ulike nettbutikker.

Bensinkort

Ikano Visa har nokså gode bensinbonuser, selv om det ikke er et dedikert bensinkort slik flere andre kredittkort er. Med den faste bonusen på 1 prosent hos bensinstasjoner i Norge, så sparer man rundt 15 øre med dagens bensinpriser. Hos Shell blir bonusen det dobbelte, så kortet kan absolutt fungere som bensinkort, selv om det ikke tilbyr de aller beste betingelsene.

Forsikringer

Ikano Visa har ikke reiseforsikring, og har heller ingen andre forsikringer inkludert i kortet. Derimot kan du bestille en gunstig betalingsforsikring gjennom kredittkortet dersom det er ønskelig.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Lav effektiv rente
  • Massevis av bonuser og fordeler
  • Høy kredittgrense

Ulemper:

  • Ingen forsikringer
  • Høy aldersgrense

Vilkår

  • Du må være minst 23 år gammel for å søke om Ikano Visa.
  • Du må ha en eller annen form for fast inntekt.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Nøkkeltall

Korttype: VISA
Effektiv rente: 19,46%
Aldersgrense: 23 år
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank: 35 kr + 1%
Uttak i bank:  75 kr + 1%
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura: 35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr:  75 kr
Cashback: Ja
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Ja
Reiseforsikring: Nei

Kontaktinformasjon

Epost: kundeservice@ikanovisa.no
Adresse: Ikano Bank
Postboks 295
1372 Asker

Telefon: +47 66 85 86 88

Comments are closed.